Toont alle 3 resultaten

Mikkel Friis Holm werkte lang als chefkok. In Californië onchocolademaker Friis Holm met cacaotmoette hij de makers van Scharffen berger-chocolade en begon zijn chocolade-missie. Hij maakt de repen op basis van bijzondere ‘micro-batch’ cacao, van ondersoorten die enkel op bepaalde heel specifieke plekken voorkomen.

Voorheen werkte hij voor het maken van ons repen samen met de beroemde Franse chocolademakers van Bonnat. Sinds 2016 maakt hij ze zelfs in zijn chocoladefabriek in Denemarken. Van meet af aan topkwaliteit. Buitengewoon zacht smeltend, en bijzonder van smaak.

De gebruikte cacao komt veelal van Ingemann Cacao Fino.

Je kunt meer lezen op de website van Friis Holm.

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 326 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.