Beschrijving
Een zoete witte chocolade met natuurlijke Ecuadoriaanse cacaoboter met gedroogde Japanse yuzu schil toegevoegd.
De combinatie met de yuzu is mooi, en eigen. Geen standaard citrus zuur maar een eigen rijke smaak. Gelijk duidelijk dat je de zest en niet het sap proeft. Mooi. Voor ons blijft witte chocolade…zoet. Maar het romige, florale van de Ecuadoriaanse cacaoboter -heel anders dan industriële gedeoriseerde (ontgeurde) cacaoboter- en dan de yuzu die al naar voren komt als je aan de reep ruikt, en ook de smaak overtuigend naar voren komt. Op z’n minst interessant en voor liefhebbers van zoet/citrus/japan/leuke combinaties.
Smaaknotitie van de maker: “Floraal, zoet en romig met de tangy citrussmaak van de Yuzu”
Ingrediënten: cacaoboter, suiker, melkpoeder, yuzu.
Tenminste 40% cacao.
Deze chocolade is uitermate geschikt voor: liefhebbers van zoet+zuur/citrus/japan/spannende combinaties
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen