Chocoladeverkopers

Fruition Marañon Peru 68% Melkchocolade

13.95

68% pure melkchocolade, Marañon Peru. 60 gram.

Uitverkocht

Laat me weten wanneer deze chocolade weer voorradig komt

Beschrijving

Uitgeroepen tot beste melkchocolade ter wereld. Winnaar van de gouden medaille bij de International Chocolate Awards 2015 & 2016.

Zoiets zegt zeker niet alles. Maar…Wellicht had u al gezien dat uw Chocoladeverkopers echt aan puur verslaafd zijn, en zelf niet zo weg zijn van melk. Deze vinden we wel goed, ontiegelijk goed.

Natuurlijk  – hij heeft een prijskaartje om op z’n minst even heel erg van te schrikken. Maar wij bieden ‘m toch graag aan, als heel erg speciale melkchocolade voor heel erg speciale gelegenheden.

Qua percentage cacao (68%) gewoon puur, maar er zit (een klein beetje) melk bij – en het is dus echt een donkere melkchocolade. De cacao komt uit de Marañon vallei in Peru.

De maker: Fruition

Gemaakt door Fruition uit Shokan (NY) – 100 kilometer boven New York City.

Onze onderneming om exceptionele chocolade te maken begint met de selectie van smaakvolle cacao, van een ethisch verantwoorde bron. In onze werkplaats in de Catskill Mountains roosteren we, sorteren we met de hand, en maken we zo de chocolades met zowel moderne als tradionele methoden. Het resultaat is een chocolade waar we trots op zijn. We hopen dat je er van zult genieten! – Bryan Graham – Chocolademaker.

Ingrediënten

cacaobonen, rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter.

Allergienotitie van de maker: bevat melk, kan sporen van noten bevatten.

Batch: #3

 

Extra informatie

Herkomst Cacao

Peru

Gewicht

60 gram

Tot chocolade gemaakt in

USA

Cacao percentage

68%

0.000 items
Laat me weten wanneer deze chocolade weer voorradig komt We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.