Beschrijving
Een mooie samenwerking tussen Fu Wan en de Japanse chocoladespecialisten van Theobroma – Musée du Chocolat –
This piece of chocolate is crafted with special cacao beans from ” Madagascar Project” under the guidance of Mr.Tsuchiya, blended with Hokkaido milk powder to create a smooth and fruity milk chocolate. Infused with the elegant and delightful fragrance of osmanthus blossoms..
Gemaakt met melkpoeder uit de regio Hokkaido en de bloesems van Osmanthus – waar ook thee van gemaakt wordt, met een florale en fruitige smaak. Een mooie combinatie met in dit speciale geval cacao uit Madagaskar.
Wat Fu Wan er verder over zegt:
“With the end of the pandemic, Warren, the founder of Fu Wan Chocolate, invites the pioneering chef in the 🇯🇵 Japanese chocolate industry, Chef Koji Tsuchiya, to collaborate on this year’s Christmas wonder✨: [CACAO FRIENDSHIP]. This special collaboration 🎯aims to showcase the ultimate pursuit of chocolate flavors from both sides and celebrate the everlasting friendship between 🇹🇼Taiwan and 🇯🇵Japan. In the name of the Cacao God👑, they present a delightful 🎄Christmas chocolate gift to the 🌟rejuvenated world.”
Ingrediënten: cacao, suiker, cacaoboter, vol melkpoeder, osmanthus.
Allergenen: bevat melk . Gemaakt op een plek waar ook noten, pinda, ei, mango, soja verwerkt worden.
Inhoud 35 gram. Koel en droog bewaren.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen