Beschrijving
Mooie samenwerking tussen FU Wan uit Taiwan en het Japanse Theobroma, en chef Koji Tsuchiya.
Speciaal voor de kerstdagen gingen zij een samenwerking aan, en brachten de smaken van Taiwan & Japan samen. In dit geval in een wel héél mooie versie: een pure chocolade (cacao uit Taiwan), met daarbij yuzu, miso & shiso.
Yuzu kennen we hier inmiddels meestal wel, de redelijk kleine citrusvrucht uit Japan met een smaak tussen citroen en mandarijn.
Miso ook, de gefermenteerde sojabonenpasta die een heerlijk rijke smaak heeft, umami maar eigenlijk allerlei smaken ineen.
Shiso is wat minder bekend, hier soms ook Japanse basilicum genoemd en is een groen kruid met een smaak omschreven als citrus met kaneel.
Over de reep door de makers: Chocolate Origin: Pingtung, Taiwan🇹🇼
Special Ingredients: Ehime Yuzu, Hatcho Miso, Perilla
“The base is 62% Taiwan No.1 Chocolate, ICA World’s Best Dark Chocolate. A hint of perilla powder and Ehime yuzu to bring a lively and vibrant flavor. Especially enriched with Hatcho miso powder, blending with chocolate to create a deep and rich taste. It is based on Taiwan’s 62% world-class military skill, combined with perilla powder and Ehime yuzu, the lively flavor of the fruit, and the special addition of Hatcho miso powder and skillful power combined with deep deep flavor.”
Ingrediënten: Cacao (Ping Tung, Taiwan), suiker, cacaoboter, yuzu in stukjes (yuzu, suiker, zetmeel, natriumascorbaat), perillapoeder, misopoeder (soja).
Inhoud 35 gram
Allergienotitie: bevat soja. Gemaakt op een plek waar ook noten, pinda, melk, en ei worden verwerkt. Niet geschikt voor mensen met voedselallergieën.
Koel en droog bewaren.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen