Beschrijving
Melkchocolade met 60% cacao – niet ál te zoet dus. Gemaakt van cacao uit Brazilië – door Georgia Ramon gemaakt in Bonn, Duitsland.
Smaaknotitie van de maker: groene kruiden en melk romigheid. Rood fruit en tropisch fruit, melk & honing.
Ingrediënten: cacaomassa uit Brazilië, cacaoboter, vol melkpoeder (22%), rietsuiker.
Allergie notitie van de maker: kan sporen van noten bevatten.
Over de maker:
Georg Bernardini is schrijver van het boek ‘Chocolate – The Reference Standard’. Een prachtig vuistdik boekwerk vol cacao-wetenswaardigheden & recensies van chocoladerepen uit elke uithoek van de wereld. Een van de weinige boeken die diep ingaan op goede chocolades. En daarmee boek dat we iedere chocoladeliefhebber van harte kunnen aanraden.
Nu dan Georgia Ramon. Hij maakt, met zijn vrouw, mooie chocoladerepen in zijn atelier in Bonn. Pure repen zonder toevoegingen & een aantal originele chocolades met bijzondere smaakjes.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen