Beschrijving
Mooie chocolade met koffie. Aan de chocoladereep (gemaakt van cacao uit de Dominicaanse Republiek – biologisch van öko Caribe coöperatie) zijn koffiebonen toegevoegd (9%). De koffiebonen worden met de cacao mee gemalen waardoor een mooi smeuïg geheel ontstaat.
Geen koffienibs dus maar echt de fijne structuur van cacao, maar dan met een fijne espresso smaak. De gebruikte koffiebonen zijn van de Speicherstadt koffieroosters uit Hamburg – zij gebruiken een mix van Arabica en Robusta koffiebonen voor hun espresso. Georgia Ramon gebruikte deze bonen dus voor deze reep – uiteraard na branden door deze branders.
Biologische Robusta bonen uit India met Arabica variëteiten uit de Dominicaanse Republiek en Brazilië. In een mooie harmonie met de cacaobonen (ook biologisch) uit de Dominicaanse Republiek.
Ingrediënen: cacao, rietsuiker, cacaoboter, koffiebonen (9%).
Allergienotitie van de maker: kan sporen van noten en melk bevatten.
Overigens heeft Georgia Ramon voor koffie liefhebbers nog een andere mooie chocolade – zijn donkere melkchocolade met koffienibs. Kijk ook eens bij alle repen die we aanbieden waaraan koffie & thee zijn toegevoegd.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen