Beschrijving
Georgia Ramon maakte deze melkchocolade met 58% biologische cacao uit Haïti. Van de coöperatie PISA.
We verkochten al langer de 80% pure variant maar ontdekten later dat Georgia Ramon ook een melkchocolade versie maakt, en dat die er ook wel mag wezen.
De chocolade heeft een sterke romige melksmaak waarin de cacao subtiel fruitig, notig aanwezig is, met ook wat donkere tonen van het roosteren van de cacao – waarna de smaak weer snel terug gaat richting de melkige smaaktonen.
Een chocolade waarbij je waarschijnlijk zeker even aan slagroom denkt. En ondanks z’n voor melkchocolade hoge cacaopercentage van 58% cacao bepaald niet heel heftig. Kortom – een leuke reep om eens te proberen – ook mooi om met de 80% pure variant te vergelijken.
Smaakomschrijving van de maker: melk-romig met een scherpe, licht fruitig-notige smaaktoon.
Ingrediënten: cacao, cacaoboter, vol melkpoeder (23%), rietsuiker.
Allergie notitie van de maker: kan sporen van alle types noten bevatten.
Biologisch gecertificeerd (DE-OKO-003)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen