Beschrijving
Een 100% cacao chocolade van cacao uit Tanzania (Kokoa Kamili) met daarin stukjes cacaonibs.
Puurder wordt het niet, en de cacao is biologisch. Waar andere makers de cacao uit Tanzania gebruiken om (ook met extra cacaoboter) een zeer zachte en verfijnde creatie van te maken gaan ze bij Georgia Ramon juist de krachtigere kant op. Geen toevoegde cacaoboter, een naar we denken wat langere of meer donkere branding, en natuurlijk de ongemalen cacaonibs. Dat zorgt er allemaal voor dat deze chocolade juist wat krachtiger van smaak is. Zelf houden we bij 100% chocolades wel van zacht en verfijnd, maar wie juist een chocolade zoekt met wat donkerdere smaaktonen heeft hier een mooie chocolade.
Smaaktonen omschreven door de makers: intens chocolade karakter, met tonen van geroosterde noten en citrus.
Ingrediënten: cacaomassa, cacaonibs.
Allergienotitie van de makers: kan sporen van noten en melk bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen