Beschrijving
Een blend in meerdere opzichten. Voor deze melkchocolade heeft Heinde & Verre namelijk gekozen voor drie cacao origines, maar ook voor twee soorten melk. Dat wordt afgemaakt met suiker, geen rietsuiker zoals meestal bij chocolade maar juist bietsuiker van de bieten die gewoon lekker op de Nederlandse velden groeien. Zo kan het met recht een ‘dutch blend‘ genoemd worden.
“Bij Heinde & Verre nemen we chocolade en uw proefplezier heel serieus” zeggen ze erbij. En dat geloven we ook wel. De cacao origines worden met zorg gekozen, het roosteren van de cacao gaat met precisie en op verschillende manieren. En ook de gebruikte melk en suiker worden gezien als variabele om tot de lekkerste danwel spannendste smaken te komen.
Smaaknotitie van de makers: De typische Nederlandse melk geeft een hartige smaak aan de chocolade en brengt de smaaktonen naar boven van banaan, blauwe druif en caramel.
Herkomst van de cacao:
• Venezuela, Zulia, Andes region
• Indonesia, Bali, Tabanan region
• Brazil, Pará, Amazon region
Melk & suiker:
• Regular cow milk and sweet butter milk from The Netherlands
• Beet sugar from The Netherlands
Ingrediënten: cacao, melk, bietsuiker, zonnebloemlecithine.
Allergienotitie: bevat melk.
Gewicht 60 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.