Beschrijving
100% puur!
Ontdek een nieuwe kijk op de voortreffelijke cacaovariëteit Nacional Arriba van het Hacienda Victoria Estate. Voor deze nationale schat hebben we de hoogste ASSPS-kwaliteit cacaokwaliteit van Ecuador geselecteerd. Dit betekent dat de boeren op de plantage een speciale, onberispelijke selectie van perfect gefermenteerde bonen maken.
Gemaakt van ccao uit Ecuador, Pearl of Ecuador cacao van Hacienda Victoria.
Ingrediënten: cacao.
Smaaktonen omschreven door de makers: Brownie, walnoot, kruiden, koffie, wit fruit
Inhoud 70 gram. Koel en droog bewaren.
Maker
Heinde & Verre
Mooie naam voor een mooi bedrijf. Craft chocolademakers uit Rotterdam.Jan-Willem & Ewald maken daar sinds een aantal jaar kleinschalig chocolades. Dat doen ze merkbaar met veel zorg en aandacht. En dat vonden we al langer heel mooi om te zien en proeven.Je merkt dat bij Heinde & Verre er veel aan gedaan wordt om bijzondere smaaktonen uit de cacao te halen. Met aandacht voor het branden, blenden van origines, het laten rusten / rijpen van de chocolade voor meer smaakontwikkeling. Ook merk je de aandacht in bijvoorbeeld de melkchocolades. Er wordt niet zomaar willekeurige melkpoeder toegevoegd maar met serieuze blik geproefd en gekeurd en gemengd totdat ze, zo stellen we ons dat voor, een grote glimlach verschijnt, ze elkaar op de schouders kloppen, en zeggen: niets meer aan doen.
Esti –
Super smooth, slightly sweet. Perfect chocolate.