Beschrijving
Toch mooi dat Karl Hogarth uit Nelson, Nieuw Zeeland niet alleen schipper is geweest, nu chocolademaker is geworden maar ook nog eens bevriend is met andere bijzondere makers. Van imkers tot koffiebranders – in dit geval de Pomeroys Coffee Roasters.
Zo kwam er het idee voor een espresso chocolade. Een prettig idee dat meer chocolademakers hebben opgevat. Niet gek ook, vanwege de parallellen in zowel het verbouwen als het roosteren en natuurlijk een uitgebreid pakket aan mogelijke smaken, van heel fruitig tot donker gebrand.
Voor deze chocolade werd de combinatie gekozen met de donkerste branding die de Pomeroys koffiebranders bieden – de Italian Roast. Krachtig donker, de klassieke espresso smaak.
Samen met de cacao uit de Dominicaanse republiek zeker geen gek geheel. Klassieke donkere smaken met de zoals Hogarth het omschrijft meer bessige smaken uit de cacao.
Ingrediënten: cacaomassa (cacaobonen, cacaoboter), suiker, koffiebonen.
Allergienotitie: kan sporen van melk en noten bevatten. Vegan, glutenvrij sojavrij.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen