Beschrijving
Oei oei, dat is gevaarlijk. Als Karl van Hogarth Chocolate uit Nieuw Zeeland een reep maakt met enkele van z’n favoriete smaken bij elkaar.
Koffie, hazelnoot en karamel. In één reep.
Dat smaakt naar…een haags hopje? Maar dat is oneerbiedig gezegd. Want het is vooral erg lekker. Zoet, zeker, maar de koffie komt mooi door samen met de karamel, en de hazelnoot komt ook mooi (wat subtieler) door. Heel bijzonder, een echte snoepreep (opnieuw, Hogarth is er goed in gevaarlijk lekkers te maken) en ook een lekker zacht en romig.
De maker zegt er over “What would happen if we took some of our favorite flavours and blended them together? Possibly the most delicious chocolate ever! The flavour journey begins as a soft coffee chocolate, underneath the creamy coffee flavour is a gorgeous hazelnut and caramel bar, making it irrestible from the first bite to the last. We just cannot stop ourselves, this chocolate is so more-ish i should be illegal. “
Gemaakt met cacao van Hacienda Victoria, Ecuador. 33% cacao, en lekker veel hazelnoten, koffie en karamel (en suiker dus ook, het is zeker een zoet reepje, maar passend, wat ons betreft)
Ingrediënten: cacaobonen, suiker, hazelnoten, melkpoeder, koffie, vanille, zonnebloemlecithine.
Allergenen: bevat melk, hazelnoten. Kan sporen van gluten bevatten.
Inhoud 70 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen