Beschrijving
Voor deze chocolade haalt de maker, Karl van Hogarth Chocolate in Nieuw Zeeland, zijn inspiratie uit zijn favoriete recepten uit Zuid-Oost Azia, en de essentie hiervan komt met vier ingrediënten samen in deze chocoladereep. Met limoen, citroengras, gember en chilipeper.
Een mooie kruidige en geurige mix gecombineerd met zachte 66% pure chocolade uit Ecuador (Hacienda Victoria).
De maker zegt er over “We hebben veel verzoeken gehad om onze originele chili-chocoladereep terug te brengen, maar we dachten dat een simpele chili-reep te saai zou zijn, dus hebben we gewerkt aan dit concept om de smaak van een Zuidoost-Aziatische curry vast te leggen.
Het heeft lang geduurd voordat we het klaar hadden, maar we zijn erg trots op deze reep omdat hij zo ontzettend lekker is.
Wij gebruiken Gember, Chili, Limoen en Citroengras. De aanvankelijke smaak komt van gember en citroengras, maar ontwikkelt zich in de loop van de tijd en je krijgt een gevoel van limoen en cacao, later geeft de hitte van de gember en chili een milde verbranding, het is niet te heet, precies goed.”
Ingrediënten: Cacaobonen, suiker, cacaoboter, gember, Birdseye chili, limoenolie, citroengrasolie
Allergienotitie van de maker: kan sporen bevatten van melk, gluten en hazelnoot.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen