Beschrijving
Karamel & drop, wat wil je nog meer?
Een witte chocolade die dit combineert misschien, gemaakt in Nieuw Zeeland door Karl van Hogarth. En wat een fijne reep is het!
De combinatie van de dropsmaak en de gekarameliseerde witte chocolade – buitengewoon geslaagd. Als je er van houdt natuurlijk, er zullen vast mensen zijn die deze combinatie niet weten te waarderen maar wij toch zeker wel, en vooral als ie zoals hier is uitgevoerd. Lekker zoet maar alsnog niet te, en erg mooi samen.
De maker zegt er over “Wanneer zoethout en karamel worden gecombineerd, creëren ze een heerlijk onverwachte smaakbom. We hebben gekaramelliseerde witte chocolade en pure drop toegevoegd, ongelooflijk lekker! De reis begint met rijke zoete karamel die langzaam verandert in aanhoudende zwarte drop, de smaak blijft een tijdje bij je en brengt je terug voor meer…Liefhebbers van drop vallen helemaal voor deze reep.”
Ingrediënten: suiker cacaoboter, afgeroomd melkpoeder, geklaarde boter, droppoeder 3,5%, zonnebloemlecithine.
Allergienotitie: bevat melk.
Inhoud 70 gram. Koel en droog bewaren. Gemaakt in Nelson, Nieuw Zeeland.
Aad –
De karamel en drop in deze lekkere chocolade, is zeer goed in balans, zeer lastig om van af te blijven.