Toont alle 18 resultaten

De beste chocolades ter wereld in 2019 volgens de jury van de International Chocolate Awards. De winnaars zijn gekozen via voorronden per land en regio. Daarna kwamen ze in de wereldfinale. En eind 2019 werden daar de wereldwinnaars bekend gemaakt. Bronzen, zilveren of gouden metdailles. Én een ‘best in competion’. De beste pure & melkchocolade ter wereld. Volgens de International Chocolate Awards dan natuurlijk.

In deze lijst enkel gouden & zilveren bekroningen. De jury reikte ook de ‘best in competition uit’ aan de allerbeste pure en melkchocolade.

Voor melkchocolade ging de eer naar Friis Holm’s O Payo 50% melkchocolade.

Bij pure chocolades werd Fu Wan uit Taiwan bekroond als allerbeste. Hun 62% Ping Tung mag zich ‘best in competitition’ noemen.

De beste chocolade ter wereld, in de wereldfinale. Natuurlijk, volgens de jury’s van de International Chocolate Awards. Het blijft relatief. Maar, een mooie eer. En het allermooiste..Friis Holm’s creaties hebben we al langer. Met Fu Wan waren we al langer bezig om te zorgen dat we een voorraadje krijgen. En het lijkt er eind 2019 op dat het écht niet lang meer kan duren. Dan hebben we dus mooi beide grote winnaars in de webwinkel liggen. Voor zo lang het duurt.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1907 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.