Aanbiedingen

Een mooie korting is nooit weg. Hier allerlei voortreffelijke chocolades waarvan we graag een tijdelijke aanbiedingsprijs bieden. Zodat je nog net even voordeliger van die ene bijzondere reep kunt genieten.

Of misschien is het soms een klein zetje om bij wat je toch al van plan was te bestellen nog even een extra reepje dat je nog niet kende in je winkelmand te stoppen, want zo werken aanbiedingen nou eenmaal ook.

Zolang het je niet al te gretig maakt, en je het vooral koopt omdat het je erg lekker lijkt vinden wij het helemaal prima!

Er staan zo nu en dan ook repen tussen die de THT datum (bijna) bereikt hebben. Ook dan een mooie reductie, en uiteraard onze garantie dat deze repen nog om te smullen zijn. Uiteraard vermelden we het bij de reep als dit aan de orde is.

18 augustus: extra veel korting in aanloop naar het nieuwe chocoladeseizoen. de komende dagen meer repen met echt veel korting. omdat we stoppen met het merk, omdat tht (bijna) bereikt is of gewoon zomaar. het gaat soms om de laatste exemplaren dus vaak geldt op = op.

Resultaat 1–20 van de 28 resultaten wordt getoond

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 40 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.