Aanbieding!

Fossa – Blauwe Bes Lavendel Melkchocolade

5.95

(1 klantbeoordeling)

Proef de ontspanning in deze verfijnde melkchocolade met de mooi afgemeten toevoegingen van lavendel, blauwe bes en haver.

Smaaktonen: Bloemige, romige chocolade met chewy bosbessen en haver

Uitverkocht

Artikelnummer: FRLB2 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Donkere melkchocolade (60% cacao) gemaakt van Harana cacao uit de Filipijnen én daarbij lavendel, haver (oats) en bovenop stukjes blauwe bes.

Fossa zegt er verder over:

“Bloemige, romige chocolade met chewy bosbessen en haver

Fruitige, bloemige en romige naar lavendel geurende Harana 60% pure melkchocolade ingebed met geroosterde haver en gegarneerd met taaie, gedehydrateerde bosbessen.

Een koesterende chocolade die de zintuigen ontspant en de geest kalmeert.”

De cacao – en dat is dan ook wel weer leuk om te weten – komt uit de Filipijnen, het fermentatieprofiel is ontwikkeld met Zoto (voor velen bekend via bijvoorbeeld het Chocoa festival) en komt dan weer via Auro – jawel de mensen in de Filipijnen die daar zelf de cacao sourcen en ook zelf prachtige chocolades maken (die we met plezier in de webshop aanbieden)

Boven alles is dit wat ons betreft een chocolade voor:

  • Wie rust en ontspanning wil proeven in een chocoladereep
  • Voor wie houdt van prachtig gebalanceerde smaken in een zachte melkchocolade

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, blauwe bes, haver, lavendelolie

Goed te weten: al zit er ook haver (oats) in – er is ook melk in – dus niet geschikt voor veganisten. Allergienotitie: bevat melk, haver – kan sporen bevatten van noten. 

Gemaakt in Singapore door Fossa Chocolate Pte Ltd. Inhoud 50 gram.

Maker

Fossa

Extra informatie

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Singapore

Gewicht

50 gram

1 beoordeling voor Fossa – Blauwe Bes Lavendel Melkchocolade

  1. Kelly

    De lavendel ruik je duidelijk. Ook al kan lavendel scherp ruiken, het ruikt zacht, misschien komt dat door de melk en haver. De haver zit in stukken en grote hoeveelheden door heel de reep heen, hier en daar valt er een gat in de chocola en kun je het er doorheen zien. Haver heeft weinig smaak van zichzelf, ik denk dat het de reep vooral een wat zachtere smaak geeft. De blauwe bessen zitten in z’n geheel aan de onderkant van de reep. Ik had liever gehad dat ze in piepkleine stukjes erop zaten en wat gelijkmatiger verspreid zouden zijn. Nu heb je centimeters niks en dan ineens n hele blauwe bes of zelfs meerdere naast elkaar.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.