Beschrijving
Zotter 62% pure chocolade van cacao uit de Dominicaanse Republiek.
Zoals altijd bij Zotter biologisch en fairtrade gecertificeerd.
Wat ons betreft logisch bij pure chocolades, maar Zotter noteert het ook maar even: deze chocolade is vegan.
Verder zegt Zotter er over:
“Met de hand geplukte cacao uit Yacao in de Dominicaanse Republiek. Alleen de beste bonen worden geselecteerd voor deze pure chocolades. De cacaoboeren zijn erg trots op deze cacao. We hebben ze een plezier gedaan en wat meer suiker bij deze 62% pure chocolade toegevoegd, precies zoals ze er in Latijns Amerika van houden”
Ingrediënten
62% cacao uit de Dominicaanse Republiek, rietsuiker, cacaoboter, zout. Biologisch en fairtrade. Concheertijd: 16 uur.
Allergienotitie: kan sporen van alle typen noten, pinda’s, melk, sesam en soja bevatten.
Over Zotter
Zotter, of zoals ze in het geheel heten ‘Zotter Schokoladen Manufaktur’ is een bedrijf geleid door Josef Zotter dat sinds 1999 in Oostenrijk bean to bar chocolades maakt.
Ze verwierven bekendheid met hun gevulde chocolade met zeer diverse en unieke vullingen. Sinds 2007 maken ze zelf ‘bean to bar’ hun chocolades. Daarmee maakt Zotter nu ook een hele reeks ‘Labooko’ chocolades, single origin chocoladerepen in puur, melk en wit.
Meer informatie over de maker? De Duitstalige Wikipedia heeft een uitgebreid artikel. Of neem een kijkje op de (engelstalige) website van Zotter.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen