Beschrijving
We hebben (uiteraard) meer chocolades gemaakt met cacao uit Tanzania. Dat komt ook omdat het bijzondere fijne cacao is, afkomstig van Kokoa Kamili. In Nederland maakt bijvoorbeeld Mesjokke er hun fijne Swingin’ Sunrise reep van. Ook in het buitenland wordt er veel ‘swingende’ chocolade mee gemaakt. En in Ermelo weet Mark Schimmel er ook mee te toveren.
Als je een keer een chocoladeproeverij wil houden hoef je maar gewoon een paar chocolades van Krak te kopen, en samen te proeven. Hetzelfde cacaopercentage, maar zo anders. Dan snap je in één keer wat het voor ons zo mooi maakt. Bestel er gelijk een paar verschillende Tanzania repen bij en je kunt ook de makers onderling nog eens mooi vergelijken. En zo begint je ‘reis in chocolade’, en snoep je minder maar geniet je meer.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter.
Allergienotitie van de maker: Vrij van noten, soja, melk en gluten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen