Toont alle 8 resultaten

kuna chocolade uit ecuador eerlijke duurzame chocolade geheel gemaakt in zuid-amerika van cacao tot chocoaladereepWe mochten op het Amsterdamse chocoladefestival al met Luis kennismaken. Samen met Maria Fernanda richtte hij Kúna op. Op Chocoa delen we standaard onze kraam vol chocolade met leverancier Clearchox. En dat is prettig. Ook omdat zij eigenlijk altijd wel een chocolademaker mee hebben die in de kraam aan consumenten álles kan vertellen over de chocolades, de herkomst, etc.

Luis van Kúna vertelde over zijn chocolade, liet filmpjes zien van hoe hij rondfietste door de cacaoplantage. Daar moet je je geen kaal landschap bij voorstellen maar een dichtbegroeid geheel waar cacao tussen allerlei andere bomen groeit. Een waar groen walhalla. Er fietsen is dus eigenlijk…gekkenwerk. Geen wonder dat hij recent ook een gebroken arm had opgelopen.

Na het chocoladefestival kwam Kúna ook met nieuwe verpakkingen. Reden voor ons om de chocolades weer aan te bieden. We hadden dit eerder gedaan maar verkochten…amper iets. Dat lag niet aan de kwaliteit of het verhaal, misschien wel een beetje aan de verpakking. We hopen dat nu het totaalplaatje van eerlijke chocolades, mooie smaken & een fijne verpakking ervoor zorgt dat we veel meer van de chocolades van Luis kunnen verkopen.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.