Beschrijving
Een mooie chocolade voor liefhebbers van witte chocolade! En voor liefhebbers van dulche de leche, karamel, of gewoon voor lekker genieten van iets lekkers. Zoet, maar niet té, en met de kenmerkende heerlijke smaak die ontstaat door de melk & suiker te verwarmen (karamelliseren).
Geheel gemaakt in Oeganda door Latitude. Zij werken direct met de cacaoboeren samen, fermenteren de cacao en maken het in Kampala tot chocolade. Mooi, echt eerlijk, en vooral, lekker!
Smaakomschrijving van de makers: cacaoboter ontmoet gekarameliseerde melk ontmoet de rijke smaak van geroosterde suiker.
De smaak is wat ons betreft echt fijn. Het begint al je er aan ruikt, erg prettig – dan is er een bijzonder mondgevoel bij het smelten waarin de melk echt een rol speelt en samen met de cacaoboter en suiker je licht betovert. En dan blijft de karamel nasmaak nog, als je niet te snel doorhapt, heel lang hangen.
Ingrediënten: cacaoboter, rietsuiker, vol melkpoeder.
Allergienotitie van de makers: bevat melk. Kan sporen van noten, pinda, soja, ei en tarwe bevatten.
Bevat 43% cacao(boter). Inhoud 70 gram