Letterpress

letterpress chocolade logoLetterpress is een kleine craft-chocolademaker uit Los Angeles. Zoals ze zelf zeggen:

“We willen dat je de subtiele verschillen laten ervaren tussen de verschillende regio’s waar we mee werken – zoals in koffie of wijn. Daarvoor selecteren en roosteren we cacao bonen die echt exceptioneel zijn – niet alleen in smaak maar ook met een waarlijk ethische en duurzame bevoorradingsketen.

We reizen om de boeren persoonlijk te ontmoeten bij de bron – Guatemala, Belize, de Dominicaanse Republiek en verder. We zoeken altijd naar nieuwe wegen om de boeren en kleine coöperaties te helpen, en met ons kan ook jij helpen! We betalen een premium aan de boeren om hen aan te moedigen cacao te blijven verbouwen. Fantastische cacao, die delicaat is en een lagere opbrengst heeft. Zodat ze niet overstappen op over-productieve bulkcacao of andere gewassen.  Cacao is de toekomst, en Letterpress zal de toekomst helpen maken.

We zijn begonnen met het selecteren van boerenbedrijven waar we echt in geloven – niet enkel door de cacao te kopen maar met hen te investeren en een actieve rol in het cultiveren aan te nemen. Door apparatuur en expertise ter plekke te leveren is het ons doel de beste chocolade ter wereld te maken. Op een volledig duurzame en transparante manier.

Vrijwel uitverkocht – de nieuwe 2017 repen volgen!

Enige resultaat

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 49 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.