Beschrijving
Een 100% chocolade van Marou?
U zult misschien net zo verbaasd zijn als wij zelf.
Natuurlijk, wij kenden de chocolades uit de verschillende Vietnamese regio’s, van de Ba Ria tot de Tiên Giang. Maar die hebben allemaal een cacaopercentage van rond de 70%. En zeker, Marou gaat verder waar anderen ophouden, begon ook Maison Marou, en lanceerde een aantal speciale chocolades met smaak – zoals een kokosmelkchocolade en een chocolade met Vietnamese Arabica koffiebonen toegevoegd.
Maar toen we in Frankrijk wat van onze favoriete Peruaanse chocolades bestelden viel ons oog op deze reep. En natuurlijk konden we het niet laten voor de fans een doosje mee te bestellen. Inmiddels breder beschikbaar, en hebben we ook ons assortiment aan allerallerpuurste chocolades uitgebreid – maar het blijft mooi ook een geheel in Vietnam gemaakte variant te hebben, van Vietnamese cacao tot Vietnamese chocolade, met enkel cacao en niets anders.
100% cacao, gemaakt van een blend van cacao uit verschillende regio’s uit Zuid-Vietnam
Ingrediënten: cacao, cacoaboter.
Allergienotitie van de makers: bevat geen soja, gluten of noten.
Smaaknotitie van de importeur:
Een blend van smaken die exploderen bij het proeven, een mix van zoet en lichte zoetheid en bitter, die de chocolade transcendent maakt. Ongelooflijk zacht voor een chocolade gemaakt met 100% cacao. De intensiteit van de cacao laat je een exotische reis beleven waarbij je de verschillende provincies van Zuid Vietnam zult beleven!
Anne –
Smaken van karamel tot iets van koffie maar niet echt koffie zelf maar iets wat ook in koffie te ontdekken is. Ook een zeer smakelijke chocolade voor de 100% liefhebbers.
Léon –
Eens met Anne, en een smaakcombi die je niet veel tegenkomt. Ik wordt al blij als ik deze reep weer kan bestellen!