Beschrijving
Marou Tien Giang. 70% cacao van Trinitario bonen. Deze komen uit het Cho Gao district in Tiên Giang, Vietnam. Ook het chocolade maken gebeurt bij Marou geheel ter plekke, in Vietnam, Ho Chi Ming City (voormalig Saïgon).
Meer chocolades worden ‘single origin’ genoemd, als de cacao uit eén gebied of land komt, maar Marou gebruikt enkel cacao uit Vietnam. Voor al hun chocolade. En maakt alles geheel ter plekke. Kortom, als bedrijf geheel ‘single origin’ en ‘bean to bar’ bezig. En dat waarderen we!
De smaak
Fruitig, kruidig.
Een uitgebreide Engelstalige recensie kun je vinden bij ‘One Golden Ticket‘ – daar zegt men onder meer: “Tien Giang had a smoky roast flavor that tasted initially quite strong. Other flavors that soon came forth included a complex spice with pepper, a fruit flavor that contained prune, and a sweetness that seemed to be a cross between honey and toffee.
De ingrediënten
Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter.
Inhoud 80 gram.
De makers
Marou – een mooi bedrijf in Vietnam.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen