Beschrijving
Op de straten in Ho Chi Ming City kun je altijd wel een Cà phê sữa đá drinken. Oftewel een ijskoffie gemaakt met gecondenseerde melk. En natuurlijk gebruikt Marou dat ook als inspiratie voor hun chocolade, en dat vinden we dan weer erg leuk (en lekker).
Het is een witte /melkchocoladechocolade,maar het is natuurlijk met de koffie en cacao als toevoeging geen helemaal witte reep. Er zit ook wat cacaonibs bij dus we zouden het het beste een melkchocolade kunnen noemen, maar dan wel een zoete variant (want cacaoboter en suiker en dan melk als eerste ingrediënten), dan de cacao en dan de koffie. Kortom een variant die een beejte tussen melkchocolade en witte chocolade in zit, met de koffie (en cacao) als toevoeging om er een echte Vietnamese Ijskoffie chocolade van te maken.
Met natuurlijk een krachtige Robusta koffie zoals het dan ook hoort.
Zoals Marou zegt “Every morning you set out for the cacao source, there’s Ca Phe Sua. On every street corner in Vietnam, there’s Ca Phe Sua. Inspired by this institution of conversation and gathering, we’ve created its expression in a bar. This perfect union of organic Vietnamese Robusta, milk, and single-origin dark chocolate delivers a rich creaminess balanced by the power of Vietnam’s finest coffee and cacao.”
Zoet, suiker, koffie. Sluit je ogen en je bent in Vietnam waar je dat koffietje naar binnen slurpt.
Ingrediënten: rietsuiker, cacaoboter, vol melkpoeder, cocoa nibs, koffie.
Tenminste 44% cacao. Kan sporen van noten en pinda, gluten en ei bevatten. Koel en droog bewaren. Inhoud 80 gram.
Cacao & koffie, beiden uit Vietnam, en natuurlijk ook door Marou in Vietnam tot chocolade gemaakt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen