Mesjokke

mesjokke chocolade logoDe Mesjokke chocoladerepen worden van boon tot reep in Utrecht gefabriceerd. Daar hebben ‘The Chocolate Explorers’ hun eigen chocoladefabriekje opgezet en maken ze sinds 2015 hun eigen chocolade.

Met succes wat ons betreft want wij zijn helemaal overtuigd van de kwaliteit. Geef ons bijvoorbeeld een ‘Darc Angel’ en wij zijn dagen zoet en knabbelen steeds maar weer kleine stukjes af, heel fijn, helemaal in ons nopjes. Dat er zo iets moois in Nederland gemaakt wordt… Tjonge. Ok, nu houden we op met loftuitingen. We willen maar zeggen: we vinden deze repen best wel top!

De eerste lading repen hebben we op 15 maart 2016 ontvangen. Niet zomaar per postpakket, nee wis en waarachtig niet! Een van de makers (Per) bracht de chocolades persoonlijk per fiets van Utrecht naar Nijmegen – kijk, daar houden wij van!

Bestel je deze (of andere) chocolade, en woon je in de buurt van Nijmegen – kies dan gerust als aflevermethode voor ‘bezorging per fiets’ dan zullen wij op onze beurt graag onze fietstassen vullen en bij je langsfietsen.

Alle 8 resultaten

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 49 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.