Beschrijving
Mesjokke Stardust Melkchocolade. Gemaakt in Nieuwegein. De grotere versie van 80 gram.
Ingrediënten:
Ingrediënten: 45% Cacaobonen uit Madagaskar, Muscovado suiker uit Mauritius, zout, melkpoeder, vanille en cacaoboter.
Allergienotitie van de makers: Ik kan bestanddelen van lactose, noten en/of soja bevatten, dus als je daarvoor allergisch bent moet je me maar cadeau geven!
Awards: bekroond met 2 sterren bij Great Taste 2017
silly_dolfie –
Deze Stardust (45%) reep met cacaobonen uit Madagaskar, Muscovado suiker uit Mauritius, zout, melkpoeder, vanille en cacaoboter is de reep waarvoor je mij midden in de nacht van m’n bed mag hallen. De textuur is perfect (niet te zacht, maar ook niet keihard). De reep heeft een heerlijke karamel smaak die mooi worst opgehaald met een snufje zout. In de achtergrond proeft hij aangenaam fruitig. Deze mag je niet laten liggen!
Maaike –
Bijzonder reep! De structuur is in eerste instantie wat harder en ruwer dan je zou verwachten bij een melkchocolade, maar geef hem even de tijd in je mond. Dan smelt hij heerlijk zacht, en proef je duidelijk koffie en fudge, zoet maar ook een beetje zout. Ik vind het een hele leuke reep, anders dan veel andere melkrepen. Leuk bij een proeverij maar ook heerlijk zo op zichzelf!
Casper –
Goede reep, ietsje te zout naar mijn smaak maar verder erg lekker