Beschrijving
Ter ere van het winterseizoen maakte Mesjokke deze heerlijk winters gekruide chocolade. Een pure chocolade (cacao uit La Dalia, Nicaragua) met een specerijenmix van gember, kaneel & meer.
Zo ontstaat een chocolade reep die buitengewoon geschikt is voor de koudere dagen. Sinterklaas kan ‘m prima in de schoen achterlaten. Maar er liggen er vast ook veel onder de kerstboom. En natuurlijk kun je ‘m ook gewoon in oktober of november bestellen om gewoon lekker zelf op te peuzelen.
De cacao is uiteraard eerlijke kwaliteitscacao, in dit geval uit Nicaragua. De specerijen zijn afkomstig van het eerlijk werkende bedrijf The Good Spice.
Ingrediënten: cacaobonen (O’Tuma Nicaragua, 72%), rietsuiker (Paraguay), specerijen, zonnebloemlecithine (max 0,2%).
Allergienotitie: kan sporen van lactose bevatten.
Awards: bekroond met zilver bij Academy of Chocolate 2022
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen