Beschrijving
Nom nom. Altijd fijn, om de prachtige diversiteit van bijzondere cacao te kunnen proeven. En daar is Morin een meester in. Zijn grote hoeveelheid verschillende origines is befaamd. En hij weet er elke keer weer wat moois van te maken. Zo valt er veel te ontdekken, en kan ieder zich eenvoudig bezig houden met het ontdekken van favoriete cacaolanden. En ook binnen die landen nog cacao uit verschillende gebieden vergelijken. Leuk, leuk.
In dit geval gaat het om een cacao uit Bolivia.
Morin zegt er over: “De cacaobonen zijn afkomstig van een vereniging in de regio Cochabamba. De cacao is gecertificeerd biologisch en FairWild en wordt geoogst door twee inheemse volkeren van het Amazonegebied, Yuracaré en Chimanes. Deze vereniging is geboren om het hoofd te bieden aan de slinkende hulpbronnen van deze volken, veroorzaakt door ontbossing, door de cacaooogst opnieuw te evalueren.
Martin –
Saving Forest… and enjoy this great chocolate… Morin!