Chocoladeverkopers

Morin – Chuno Nicaragua 70%

6.95

Morin Chuno 70%

Slechts 1 resterend op voorraad

Artikelnummer: MR22 Categorie: Tag:

Beschrijving

Mooi dat Morin zo nu en dan cacao betrekt bij Ingemann uit Nicaragua. Zij specialiseren zich in specifieke (en gepantenteerde) cacaovariëteiten die aldaar groeien. Cacaoboeren krijgen begeleiding bij het verbouwen en oogsten en de fermentatie gebeurd centraal. Zo ontstaat cacao van hoge kwaliteit, die de cacaoboer een hoge prijs oplevert. En…er is uitstekende chocolade van te maken. Dat bewees bijvoorbeeld ook Mikkel Friis Holm maar ook Morin heeft zo nu en dan deze cacao verwerkt.

Eerder verkochten we al tijdelijk de ‘Nicalizo’ en ‘Rugoso’ nu is het tijd voor Chuno. Een zeer fijne chocolade. Puur maar zeer romig van smaak/structuur. Eerder aards en klassieke ‘chocoladesmaak’ (met slagroom) dan fruitig. Eindigt richting echt aards (inclusief korrel) en koffie. Het geheel is wel erg prettig. Verder omschrijven doen we later nog wel eens. Of mag je zelf doen. Leuk om te vergelijken met Chuno van bijvoorbeeld Friis Holm.

Smaakomschrijving van de maker: Deze cacao uit het noorden van het land wordt gekenmerkt door z’n vegetale karakter en hints van grapefruit.

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter.

Kan sporen bevatten van noten, pionda’s, sesam en melk.

Extra informatie

Cacao percentage

70%

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

Gewicht

100 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Morin – Chuno Nicaragua 70%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.