Morin – Nicalizo

6.95

Nicalizo van Morin 70%

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.
Artikelnummer: MR20 Categorie: Tag:

Beschrijving

Van de Nicalizo cacao uit Nicaragua. En wat ons betreft een zeer rijke chocolade. Kruidig, warm. Doet gelijk denken aan een houtgerijpt bier of complexiteit van een licht rokerige maar zachte whiskey. Voor ons dan, bij eerste proeven, het kan goed zijn dat u de reep anders gaat ervaren.

Maar ‘m eens te proeven bevelen we van harte aan. Bijvoorbeeld samen met de Nicaliso van Friis Holm. Of juist de Rugoso van Morin.

Smaakomschrijving van de maker: Deze cacao, groeiend in de bergen van Noord Nicaragua, ontwikkelt donker fruit en kruidige aroma’s.

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine.

Allergienotitie van de maker: kan sporen van noten, pinda’s, sesam en melk bevatten.

Awards: Zilver bij EU International Chocolate Awards 2016. Brons bij World International Chocolate Awards.

 

Extra informatie

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

Gewicht

100 gram

Cacao percentage

70%

Maker

A. Morin

A. Morin is een Franse chocolademaker, gevestigd in Donzère, in het Rhône-dal. Sinds 1884 creëert dit familiebedrijf pure, ambachtelijke chocolade, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde cacaobonen. Proef de essentie van vakmanschap en ontdek unieke smaakprofielen die elke chocoladeliefhebber zullen verrassen. A. Morin: waar traditie en innovatie samenkomen in het hart van Frankrijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Alleen beoordelingen in het Nederlands (0) laten zien

Wees de eerste om “Morin – Nicalizo” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade



Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.