Beschrijving
De Franse bean to bar chocolademaker A. Morin heeft een sterke band met Peru. Ze maken er een hele reeks origine chocolades van bijzondere cacao van over de hele wereld – van Ivoorkust tot Java en van Madagaskar tot Venezuela – maar boven alles maken ze een grote reeks aan chocolades uit specifieke regio’s en cacaosoorten uit Peru. De veelbekroonde Chanchamayo pure chocolades, 100% cacao chocolade en zelfs een witte chocolade geheel met cacao uit één Peruaanse regio.
Deze chocolade is ook weer een prachtig voorbeeld van wat Morin in de cacao uit Peru weet te waarderen en de complexe en fruitige smaken die naar voren komen.
En – bepaald geen detail – bekroond met goud (de hoogste bekroning) bij de Academy of Chocolate 2022.
Tenslotte ook nog eens: de cacao is biologisch.
Smaakomschrijving van de maker: deze chocolade begint met smaaktonen van zuur fruit om te ontwikkelen naar mango en pruimen met een einde dat kruidig en bloemig is.,
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter.
Allergienotitie van de maker: kan sporen van noten, sesam en melk bevatten.
Inhoud 100 gram. Biologisch.
Martin –
Good description. Very nice chocolate. Great, there is a big range of Morin in this shop.