Morin – Piura Peru 70%

6.95

Van de cacao uit de Piura regio.

Smaakomschrijving: subtiel bitter, smaaktonen van geroosterde hazelnoot en een einde in cacao.

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.
Artikelnummer: MOPI1-BIO Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Morin pure origine chocolade van cacao uit de regio Piura in Noord Peru.

Smaakomschrijving: Zachte bittere tonen, smaak van geroosterde hazelnoot en einde van cacao .

Wij proeven de reep wel net iets anders. Met zeker ook een zuurdere fruitige kant. En ook een licht metalig smaakje. Maakt de reep spannender, dat dan weer wel.

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter.

Allergienotitie van de maker: kan sporen van melk, noten en sesam bevatten.

Extra informatie

Herkomst Cacao

Gewicht

100 gram

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

Cacao percentage

70%

Maker

A. Morin

A. Morin is een Franse chocolademaker, gevestigd in Donzère, in het Rhône-dal. Sinds 1884 creëert dit familiebedrijf pure, ambachtelijke chocolade, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde cacaobonen. Proef de essentie van vakmanschap en ontdek unieke smaakprofielen die elke chocoladeliefhebber zullen verrassen. A. Morin: waar traditie en innovatie samenkomen in het hart van Frankrijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Alleen beoordelingen in het Nederlands (0) laten zien

Wees de eerste om “Morin – Piura Peru 70%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade



Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.