Chocoladeverkopers

Dormouse 70% Rum Barrel Aged Cacao

6.95

Rum barrel aged 70% Dominicaanse Republiek.

Op voorraad

SKU: DR19 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

70% cacao uit de Dominicaanse Republiek die gerijpt heeft op rumvaten. Nu is cacao van nature nogal goed in smaken opnemen van wat er in de omgeving ligt.

Dat is ook de reden dat je chocolade echt niet in de koelkast moet leggen. Leg je ’t in de buurt van een uitje dan heb je een paar uur later chocolade met uiensmaak. Kan een leuk experiment zijn maar is meestal niet aan te raden.

Wat je natuurlijk wel kunt doen is mooie combinaties opzoeken. En…rum werkt wel bij chocolade. De chocolademakers van El Rey doen elk jaar op het Chocoa chocoladefestival een fijne proeverij met hun chocolade tesamen met Diplomatico rum – in diverse soorten natuurlijk. Erg lekker.

Wat je ook kunt doen is de cacaobonen in vaten leggen die voor rum gebruikt zijn. Zo trekt de smaak van de rum in de cacao. Dat is in dit geval gebeurd in & met cacao uit de Dominicaanse Republiek. Die cacao kwam – gerijpt en al – bij Dormouse aan. En in Manchester werd er chocolade van gemaakt. Een bijzondere & lekkere creatie – is onze mening.

Ingrediënten: cacaobonen, muscovado suiker, cacaoboter.

Allergienotitie van de maker: gemaakt op een plek waar amandelen en hazelnoten worden gebruikt.

Extra informatie

Herkomst Cacao

Dominicaanse Republiek

Tot chocolade gemaakt in

Verenigd Koninkrijk

Gewicht

70 gram

Dieet of Levenswijze

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.