Beschrijving
Een dubbele primeur van Heinde & Verre. Een nieuwe pure chocolade waarvan we het eerste doosje uitgereikt kregen en dan ook nog gemaakt van een helemaal nieuwe cacao variëteit.
We bieden de chocolades van Heinde & Verre sowieso al met plezier aan. Ze nemen hun taak om chocolade te maken met lekkers van nabij & van verder weg serieus, experimenteren volop met alle verschillende mogelijkheden binnen het ambacht van chocolademaker, ze maken niet gewoon chocolade maar zoeken actief naar vernieuwing – waarvan hun speciale vegan chocolade ook een mooi voorbeeld is – en zijn altijd op zoek naar extra speciale cacaosoorten.
De cacao is een nieuwe variëteit van Hacienda Victoria uit Ecuador. ‘La Perla‘ – een kruising van een specifieke criollo cacao met een arriba cacao. Het resultaat is een cacao die de subtiele, ingetogen smaaktonen van de criollo cacao en de meer rustieke, uitgesproken karakter van de Ecuadoriaanse Arriba cacao samenbrengt. En dat is een succes, wat ons betreft. Een chocolade met een mooie balans, veel te proeven & een fijne erg lange nasmaak
Smaaknotitie van de makers: Deze reep is zo delicaat dat het moeilijk te geloven is dat het eigenlijk 71% pure chocolade is. Rijk en verfijnd ontdek je stevige tonen van honing, nougat, noten, karamel en zacht wit fruit verpakt in een nooit eindigende aanhoudende afdronk.
Ingrediënten: cacao en cacaoboter, rietsuiker.
Allergienotitie van de makers: vegan.
Inhoud 70 gram. Koel en droog bewaren.