Beschrijving
Prachtig mooi, uit de serie ‘flavors of hawai‘ maakt Manoa deze reep met mango als toevoeging.
Cacao van Hawai, met mango als toevoeging en afgemaakt met wat kokos(melk). Zo krijg je een heel mooi romige chocolade met fijne cacao smaken die heerlijk combineren met deze vruchten. En zo, met kokos en geen koemelk, ook nog eens vegan als mooie bonus. Maar het is vooral een reep die gaat over Hawai, en de prachtige smaken van deze Amerikaanse staat die zo totaal anders is dan de rest van de VS.
Manoa zegt er over: “Historische verslagen suggereren dat mango’s voor het eerst op de Hawaïaanse eilanden arriveerden vóór 1825. In Hawaï gedijt het fruit met meer dan 500 variëteiten op de eilanden! Het mangoseizoen is een hoogtepunt van de zomer in Hawaï en brengt een aangename zoetheid in de hitte. Het wordt veel vers gegeten of geconserveerd door middel van inmaken, chutney en sauzen.”
Ingrediënten: cacao, mango poeder, rietsuiker, cacaoboter, kokosmelkpoeder, zeezout
Inhoud 60 gram. 44% cacao.
En niet alleen de mango, kokos en cacao komt uit Hawai, zelfs het zeezout is lokaal. Echt een reep waarin heel veel van Hawai samenkomt.
Pairing suggesties van de makers: duitse Riesling, witte rum, IPA bier.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen