Beschrijving
Mooie toevoeging, voor deze reep kozen de Thaise chocolademakers van Paradai opnieuw voor de ‘Nakhon Si Thammarat’ cacao die ze voor hun andere bekroonde chocolade gebruiken.
Exact dezelfde cacao, maar wel met andere suiker: kokosbloesemsuiker. Zo kun je mooi het verschil proeven (als je beide repen besteld) van wat standaard suiker en kokosbloesem suiker uitmaken voor verschil in de smaak van de uiteindelijke chocoladereep. Behoorlijk wat!
Ook mooi voor mensen die liever geen biet of rietsuiker willen in hun chocolade en een alternatieve suiker verkiezen, dan kan kokossuiker een mooie optie zijn. Ook omdat de kokos in Thailand rijkelijk groeit en het daarmee een extra logische keus is – zoals in Nederland waar heel wat bieten groeien misschien bietsuiker in sommige producten juist ook een passende keus kan zijn. Enfin, suiker – ook een boeiend onderwerp als we het over chocolade hebben. Maar laten we de cacao niet vergeten, 70% cacao uit (uiteraard bij Paradai) Thailand, van deze cacao is ook een Red Pod reep gemaakt met specifiek de rode cacaovruchten – ook al zo’n mooi experiment, en ja, ook dat maakt uit voor de smaak. In deze reep komen de smaken dankzij de suiker zeker anders naar voren maar het blijft een fruitige cacao met smaaktonen omschreven als citrus, mango, banaan, cranberry, lychee.
Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, kokosbloesemsuiker.
Allergienotitie: kan sporen van soja, noten en lactose bevatten. Inhoud 50 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen