Toont alle 12 resultaten

Hoewel Original Beans het hele proces van boon tot reep controleert is het geen daadwerkelijke ‘bean to bar’ chocolademaker, de repen worden namelijk gemaakt in de fabriek van Felchlin in Zwitserland. Dat vinden wij absoluut niet erg. Ze beheersen daar het ambacht van chocolade maken namelijk volledig en maken zachte en zeer smaakvolle repen. De lijn gaat van wit via melk naar puur.

Met alles wat het bedrijf doet aan eerlijke en directe sourcing van eerlijke cacao, de hechte samenwerkingen met de inheemse volkeren, de aandacht voor het instandhouden van bijzondere en zeldzame cacao, extra bomen planten in plaats van kappen, composteerbare verpakkingen …en heel veel meer. Ohja,dan zijn ze ook nog eens ‘klimaatpositief’ als bedrijf:

In 2019, we ran our company 100% climate-positive, improved the lives of 6,731 families and provided Ebola prevention for 4,400 villagers in Eastern Congo. Together with chocolate lovers and cacoa growers, we grew 1.6 million trees, protected over 24,000 football fields of forest and drew down 8,362 tons of CO2.

En zo gaat het nog wel even door. We willen maar zeggen: lees vooral op de site van Original Beans verder wat ze doen, bekijk hun verslag over de ‘foodprint’, stel vragen als je ze nog hebt & lees meer over de verschillende origines.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1889 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.