Pacari

pacari uit ecuador. logo van de organische chocolademakersPacari is gevestigd in Ecuador en maakt daar ook haar biologische en demeter gecertificeerde chocolades.  Bekend van hun ‘raw chocolate‘ oftewel rauwe chocolade. Niet verhit boven een bepaalde temperatuur, en zou daardoor volgens velen beter de goede stofjes uit cacao behouden.

Ach ja..wij verkopen chocolade met name voor de smaak, en eerlijkheid. Niet persé omdat het nu wel of niet gezond is. Maar voor de volgers van ‘raw’ is Pacari wel hét chocolademerk. Zij begonnen al vele jaren geleden in Ecuador met het verspreiden van de rauwe chocolade filosofie.

We hebben van deze bijzondere makers drie ‘raw’ chocolades en zelf worden we vooral heel blij van de drie chocolades met mooie en bijzondere smaaktoevoegingen: blauwe bes, citroenverbena en citroengras. Geen alledaagse smaakjes, en hoewel het niet bij iedereen in de smaak zal vallen vinden wij ze op z’n minst de moeite van het proeven waard.

Pacari is in 2002 opgericht in Quito, Ecuador door Santiago Peralta and Carla Barboto. Het bedrijf is het eerste chocoladebedrijf ter wereld dat de biologisch-dynamische Demeter certificering ontving.

Alle 4 resultaten

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 49 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.