Beschrijving
Leuke pure chocolade met essence van bitter orange oftewel citrus x aurantium. In Nederland wordt de naam ‘zure sinaasappel‘ of pomerans gebruikt. In ieder geval een fijne krachtige citrusvrucht met een zowel zure als bittere smaak, schijnbaar ontstaan als kruising tussen pomelo en wilde mandarijn en veel verbouwd in China.
In deze 60% chocolade (relatief zoet) komt deze citrus mooi tot z’n recht, en kun je wat ons betreft goed proeven wat deze toch redelijk exotische citrusvrucht te bieden heeft. En dat in mooie togankelijke biologische pure chocolade geheel gemaakt in Ecuador.
Ingrediënten: cacaomassa, rietsuiker, cacoaboter, zonnebloemlecithine, bitter orange essence (0,15%).
Cacao tenminste 60%. Inhoud 50 gram. Gemaakt in Quito, Ecuador.
Bekroond met (onder meer) goud bij de International Chocolate Awards 2019 wereldfinale.
Verder nog biologisch, fair trade, b-corp, parve en vegan. Dan weet u dat.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen