Chocoladeverkopers
Aanbieding!

De 70 smaken van 70% cacao

42.00 36.95

Zes bijzondere 70% chocolades

SKU: 25005P Categorie: Tag:

Beschrijving

Met dit chocoladepakket willen we je graag laten proeven waarom wij chocolade met 70% cacao zo waarderen.

Natuurlijk, er zijn puurdere repen die ook erg lekker zijn. En ook chocolades met (iets) minder cacao kunnen smakelijk wezen. Maar zo rond de 70% zit naar ons idee een soort optimum van wat er aan smaak vrij komt.

Datzelfde idee hebben overigens ook veel van de makers – vandaar dat we ruim de meeste chocolades die we verkopen rond dat cacaopercentage zitten.

Dit pakket laat je naar ons idee goed proeven waarom dat zo is, en bevat zes bijzondere bean to bar chocolades.

Idilio Finco TorresFriis Holm Nicaliso chocolate dark puur zeventig procentdak lak chocoladereep van marou

chocolade rio caribe uit venezuelatobago estate single estate chocolade verfijnd bijzonderbean to bar chocolade van potomac venezuela cuyagua woodbridge

 

Een goede manier om in een keer heel veel bijzonders in huis te hebben, stukje bij beetje te ervaren, met elkaar te vergelijken en uiteraard ook ideaal om je eigen chocolade proeverij mee te organiseren.

(* de repen zijn wisselend verkrijgbaar. De afgebeelde repen zijn zoals ze in de eerste pakketten zaten, en nu slechts een indicatie. U krijgt zes chocolades met 70% cacao, van uiteraard minstens dezelfde waarde.)

Extra informatie

Cacao percentage

70%

0.000 items
Laat me weten wanneer deze chocolade weer voorradig komt We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.