Aanbieding!

De 70 smaken van 70% cacao

42.35 37.00

SKU: 25005P Categorie: Tag:

Met dit chocoladepakket willen we je graag laten proeven waarom wij chocolade met 70% cacao zo waarderen.

Natuurlijk, er zijn puurdere repen die ook erg lekker zijn. En ook chocolades met (iets) minder cacao kunnen smakelijk wezen. Maar zo rond de 70% zit naar ons idee een soort optimum van wat er aan smaak vrij komt.

Datzelfde idee hebben overigens ook veel van de makers – vandaar dat we ruim de meeste chocolades die we verkopen rond dat cacaopercentage zitten.

Dit pakket laat je naar ons idee goed proeven waarom dat zo is, en bevat:

Idilio Finco TorresFriis Holm Nicaliso chocolate dark puur zeventig procentdak lak chocoladereep van marou

chocolade rio caribe uit venezuelatobago estate single estate chocolade verfijnd bijzonderbean to bar chocolade van potomac venezuela cuyagua woodbridge

Friis Holm Nicaliso (70%)*

Idilio 12  Finca Torres (70%)

Marou Dak Lak (70%)*

Tibor Szanto Rio Caribe (70%)*

Pralus Tobago Estate Roxborough (70%)*

Potomac Cuyaga Venezuela (70%)*

Een totaalpakket aan topstukken – wat ons betreft. Tot chocolade verwerkt in verschillende landen (2x Frankrijk, Vietnam, Zwitserland, Hongarije, USA) en met cacao uit uitstekende cacaoregio’s (4x Venezuela, Vietnam,  Tobago).

Een goede manier om in een keer heel veel bijzonders in huis te hebben, stukje bij beetje te ervaren, met elkaar te vergelijken en uiteraard ook ideaal om je eigen chocolade proeverij mee te organiseren.

(* de repen zijn wisselend verkrijgbaar. Dit is het oorspronkelijke pakket, en nu slechts een indicatie. Het zal zo zijn dat we zeker repen vervangen door andere, al even geweldige, chocolades)

Extra informatie

Cacao percentage

70%

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.