Aanbieding!

Great Taste Awards 2017 Winnaars

24.65 22.95

Pakket vol winnaars van de Great Taste Awards 2017.

Slechts 2 resterend op voorraad

SKU: GT01 Categorieën: , ,

Een pakket vol winnaars. Vijf chocolades, vier winnaars bij de Great Taste Awards 2017. En dat met een korting die er wezen mag, vinden wij dan.

Een melkchocolade (van Mesjokke!), een chocolade met nibs, een pure chocolade uit Los Rios Ecuador en een pure chocolade met zwarte peper uit Madgaskar.

Daarbij voegen we nog een chocolade toe die niet bekroond is maar wel (wat ons betreft) ontzettend goed. Omdat we hopen dat u goed zult onthouden dat dit soort prijzen echt een geweldige eer zijn voor de chocolademakers maar ook weer niet alles zeggen. Ook onbekroonde chocoalde kan meesterlijk zijn, en bekroonde chocolade kan tegenvallen. Het draait immers om smaak.

Bij de Great Taste Awards worden door de ‘Guild of Fine Foods‘ allerhande delicatessen beoordeeld. Ook chocolade komt aan bod en kan bekroond worden met één tot drie sterren. Veel van de ingezonden repen blijven onbekroond, één ster krijgen is al redelijk speciaal maar de bekroningen met twee of drie sterren zijn echt op een hand te tellen.

Bevat:

mesjokke melkchocolade nederlandse bean to bar stardust reep

Twee sterren** – Mesjokke Stardust

cru udzungwa original beans tanzania met nibs

Een ster* – Original Beans Udzungwa Nibs

pure chocolade uit ecuador direct trade glutenvrij veganistisch antioxidanten sojavrij luxe biologisch

Een ster* – Pacari Los Rios

akesson's chocolade met zwarte peper

Drie sterren*** – Akesson’s Zwarte Peper

Deed niet mee aan Great Taste – wel een van onze favorieten – Idilio 12


Nb. de chocolades zijn in beperkte hoeveelheid voorradig. Mocht er een chocolade geheel uitverkocht raken dan vervangen we deze in het pakket voor een andere Great Taste winnaar.


0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.