Beschrijving
Na de versie met pistache en de versie puur met amandel konden we het écht niet laten om ook deze prachtige ‘duivelse reep’ in de collectie op te nemen.
De variant van deze heerlijke gevulde reep, met een omhulsel van melkchoclade en een vulling van praliné met hazelnoten.
Gemaakt met de toch ook wel beroemde Melissa melkchocolade van Pralus en met geroosterde hazelnoten uit Piedmonte – niet alleen in de praliné vulling (gemalen en al tesamen heerlijk romig) maar ook met een aantal hele hazelnoten in de vulling.
Een ware traktatie, en de Barre Infernale is sowieso wel een klassieker te noemen. Zelf kwamen we er ooit mee in aanraking toen we pas net als Chocoladeverkopers begonnen waren (2014!) en we van Pralus het héle assortiment gingen proeven. Waar we verder nogal concentreerden op mooie pure chocolades in verschillende soorten was het toch wel extra speciaal om ook deze repen tegen te komen, met een praliné vulling, prachtig afgewerkt, een mooie glanzende reep, groot ook – echt iets dat we in die vorm nog niet kenden. En dan natuurlijk de smaak… oei, wat gevaarlijk lekker en we kenden eigenlijk alleen chocolades met hazelnoten waarvan we dachten…mwah. Of dingen gevuld met noten waar je amper de noten uit haalde. Of in combinatie met heel matige chocolade waardoor je denkt… tja, zonde. Maar toen dus dit. Een reep die heel snel op ging, en dat terwijl we verder toch vooral pure chocolade verkozen.
Mooie reep voor liefhebbers van melkchocolade, liefhebbers van hazelnoten en alle liefhebbers die zo’n ‘duivelse creatie’ willen proberen (of cadeau geven).
Ingrediënten: Praline (geroosterde hazelnoten (50%), suiker, geroosterde amandel, cacaoboter), Melkchocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacao tenminste 45%), hazelnoten, 13%
Bevat dus als allergenen noten en melk. Kan sporen van alle types noten en pinda bevatten.
Inhoud 160 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen