Beschrijving
Een prachtige gevulde reep met een praliné vulling met hazelnoten en amandel en dan ook nog hele amandel als toevoeging.
Een mooie combinatie in de befaamde ‘Barre Infernale’ oftewel ‘duivelse/helse reep’ van de Franse maker. Een echte klassieker, zowel in de melkchocolade en pistache versie als deze Noire versie. Die is overigens puur voor de chocolade maar de praliné vulling bevat wel melk – goed te weten voor wie dat liever niet eet.
Mooi notig in de zachte praliné vulling van hazelnoten en amandel en dan ook nog hele amandel erbij – in een omhulsel van pure chocolade.
Ingrediënten:
Praline 50% bestaand uit geroosterde hazelnoten, suiker, geroosterde amandel, cacaoboter, melkchocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, zonnebloemlecithine)
Pure chocolade 37%: cacao, suiker, cacaoboter, zonnebloemlechtine
Amandel: 13%
Allergienotitie: Bevat dus noten (amandel, hazelnoot), en melk. Kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Goed te weten: ondanks de naam (Noire) niet geheel puur – dwz het omhulsel is weldegelijk een pure chocolade (70% cacao) maar in de praliné vulling zit wel melk. Voor de smaak en romigheid en de combinatie met de noten ook wel een mooie keuze, maar ook goed te weten voor wie liever chocolades geheel zonder melk heeft – dan zul je de Barre Infernale serie aan je voorbij moeten laten gaan.
Inhoud 160 gram.
Een forse reep, met zijn 160 gram en echt een stevig gevuld formaat – maar des te leuker om hier ofwel gewoon een mooie hap af te bijten, of als je ‘m delen wil netjes in stukken te snijden – het kan allebei prima.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen