Beschrijving
100% pure chocolade gemaakt door de bakkers / chocolademakers van Pump Street Bakery.
Ze bakken geweldige broden voor de lokale omgeving in Suffolk (UK) maar zijn ook volleerde chocolademakers. Sterker nog, prijswinnende en geweldige chocolademakers kunnen we wel zeggen. Innovatief, mag je er gerust nog bij voegen want ze zijn een van de weinige makers die zelf hun cacaoboter persen. Zo garanderen ze niet alleen van de cacaobonen maar ook van de cacaoboter de herkomst en kwaliteit.
In dit geval hebben ze een mooie zachte 100% weten te maken van cacao van Hacienda Limon in Ecuador. De cacao is als HCP cacao aangemerkt, lees daar hier meer over.
Omschrijving: Heirloom Cacao Preservation van Ecuadoriaanse cacao van Hacienda Limon boerderij zonder toegevoegde suiker. Lang concheren levert een aardse smaak en laag zuurgehalte op.
Ingrediënten: cacaobonen & (biologische) cacaoboter.
Allergeneninformatie van de maker: gemaakt in een bakkerij die melk, gluten en noten gebruikt
70 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen