Chocoladeverkopers

Pump Street Bakery – Rogge, Melk & Zeezout

6.95

Chocolade uit Ecuador met zeezout en zuurdesem! 70 gram.

Op voorraad

Beschrijving

Roggekruimels en zeezout zijn toegevoegd aan deze melkchcolade met 60% cacao. Intrigerende smaakcombinatie!

De cacao komt uit  Ecuador van de Hacienda Limon.

Batch: 6206.

De smaak van de chocolade

De omschrijving van de verpakking: De twee reep in onze bakkerij-serie. De zachte cremigheid van de Ecuadoriaanse melkchocolade laat de notigheid en zuurheid van het roge graan mooi naar voren komen.

De gebruikte cacao: Ecuador

De cacao voor deze reep komt uit Ecuador van de ‘Haciënda Limon’ in de provincie Los Rios. Van de oogst van 2014.

Meer lezen over deze haciënda kan op de website van Pump Street Bakery.

De ingrediënten van deze reep

Cacao bonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, zee zout en broodkruimels (tarwe, rogge)

Allergienotitie van de maker: Gemaakt in een bakkerij die ook melk, gluten en noten verwerkt.

Bekroningen

Won de gouden medaille bij de Academy of Chocolate 2015 voor beste melkreep met smaaktoevoeging.

Great Taste Awards 2015: 2 sterren.

De chocolademaker: Pump Street Bakery

Tot reep verwerkt door Pump Street Bakery – een kleine familiebakkerij uit Orford, Suffolk (UK). Naast brood en lekkernijen specialiseren ze zich tegenwoordig ook in het maken van bean to bar chocoladerepen.

 

Extra informatie

Tot chocolade gemaakt in

Verenigd Koninkrijk

Herkomst Cacao

Ecuador

Cacao percentage

60%

Gewicht

70 gram

Smaakjes

Ja

0.000 items
Laat me weten wanneer deze chocolade weer voorradig komt We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.