Beschrijving
Roggekruimels en zeezout zijn toegevoegd aan deze melkchcolade met 60% cacao. Intrigerende smaakcombinatie!
De cacao komt uit Ecuador van de Hacienda Limon.
De smaak van de chocolade
De omschrijving van de verpakking: De twee reep in onze bakkerij-serie. De zachte cremigheid van de Ecuadoriaanse melkchocolade laat de notigheid en zuurheid van het roge graan mooi naar voren komen.
De gebruikte cacao: Ecuador
De cacao voor deze reep komt uit Ecuador van de ‘Haciënda Limon’ in de provincie Los Rios.
Meer lezen over deze haciënda kan op de website van Pump Street Bakery.
De ingrediënten van deze reep
Cacao bonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, zee zout en broodkruimels (tarwe, rogge)
Allergienotitie van de maker: Gemaakt in een bakkerij die ook melk, gluten en noten verwerkt.
Bekroningen
Won de gouden medaille bij de Academy of Chocolate 2015 voor beste melkreep met smaaktoevoeging.
Great Taste Awards 2015: 2 sterren.
De chocolademaker: Pump Street Bakery
Tot reep verwerkt door Pump Street Bakery – een kleine familiebakkerij uit Orford, Suffolk (UK). Naast brood en lekkernijen specialiseren ze zich tegenwoordig ook in het maken van bean to bar chocoladerepen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen