Zuurdesem & Zeezout Chocolade - Pump Street Bakery

Pump Street Bakery Zuurdesem & Zeezout

7.50

Chocolade uit Ecuador met zeezout en zuurdesem! 70 gram.

Op voorraad

SKU: PS06 Categorie: Tags: ,

Zuurdesem en zeezout zijn toegevoegd aan deze 66% cacao chocolade. Mooie knisperende smaakcombinatie.

De cacao komt uit  Ecuador van de Hacienda Limon.

Batch: 6106.

De smaak van de chocolade

De omschrijving van de verpakking: Een unieke combinatie van onze twee kenmerkende producten: pure chocolade en zuurdesem. Onze zuurdesem kruimels en een snufje zeezout voegen een crunch en een maltsmaak toe aan de Ecuadoriaanse cacao.

Onze notities bij eerste proeving: Knisper, zout in stukjes dus soms een stukje naar onze smaak fors zout. Goede combinatie.

De gebruikte cacao: Ecuador

De cacao voor deze reep komt uit Ecuador van de ‘Haciënda Limon’ in de provincie Los Rios. Van de oogst van 2015.

Meer lezen over deze haciënda kan op de website van Pump Street Bakery.

De ingrediënten van deze reep

Cacao bonen, rietsuiker, biologische cacaoboter, broodkruimels, zeezout.

Allergienotitie van de maker: Gemaakt in een bakkerij die ook melk, gluten en noten verwerkt.

Bekroningen

International Chocolate Awards 2015: Zilveren medaille

Academy of Chocolate 2015: Bronzen medaille – Beste pure chocolade met smaaktoevoeging

Great Taste Awards 2015: 1 ster.

De chocolademaker: Pump Street Bakery

Tot reep verwerkt door Pump Street Bakery – een kleine familiebakkerij uit Orford, Suffolk (UK). Naast brood en lekkernijen specialiseren ze zich tegenwoordig ook in het maken van bean to bar chocoladerepen.

 

Extra informatie

Tot chocolade gemaakt in

Engeland

Herkomst Cacao

Ecuador

Cacao percentage

66%

Gewicht

70 gram

Smaakjes

Ja

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.