Beschrijving
We hebben er maar een paar weten te bemachtigen (hopelijk later nog wat meer, maar vooralsnog minder dan een hand vol), dus dit keer geen hele verhalen.
De kern: de geweldige chocolademakers van Qantu uit Canada hebben weer iets nieuws gemaakt. Met, zoals we van ze gewend zijn cacao uit Peru (Morropon, Piura) en in dit geval een infusie van hop. De cacao wordt met Sabro Hop gemengd en die geeft z’n smaak en geur af aan de cacao, en wordt er vervolgens weer uitgehaald. Dus er zit geen hop of bier in, wel ruikt en smaakt het er naar. Mooi om te zien hoe dit werkt.
Smaaktonen van de makers: karamel, sinaasappel, mango.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, MELKpoeder, cacaoboter.
Allergienotitie kan sporen van noten bevatten. Inhoud 50 gram.
Omschrijving van de makers: “Enjoy a milk chocolate evoking the pleasure of an IPA-style beer! Infused with aromas fruity Sabro hops, it seduces with its surprising balance. Inspired by the expertise of brewers at Avant-Garde, this collaboration celebrates a perfect fusion between two gourmet and daring worlds. Cheers!”