Beschrijving
Als Canadese (top)chocolademaker móet je natuurlijk een chocolade met Maple (ahorn) maken. En dat doet Qantu dan ook, en hoe.
Een eerbetoon aan gezouten karamel, maar dan wel op de Qantu manier.
Met fijne zoutkorreltjes en vooral de heerlijke smaak van de ahorn die samen komen met een pure (60% cacao, fijn toegankelijk, maar zeker ook zeer smaakvol) chocolade. De gebruikte cacao is de Chuncho cacao uit Peru, speciaal uitgekozen, ook om zijn natuurlijke zoetheid, voor deze combinatie.
De makers zeggen er over: De Maple (ahorn) en fleur de sel reep beloofd een gevoel van zoet geluk bij het eerste hapje. Z’n aromatische profiel doet denken aan bananenbrood licht overgoten met karamel. Simpelweg bedwelmend!
Over de reep.
Neus: zoete kruiden, karamel
Mond: banaan, kaneel
Finish: pecan en andere noten
Ingrediënten: cacao, ahorn, cacaoboter, Maras fleur de sel.
Allergienotitie: kan sporen va alle types noten en melk bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen